• Aktiviteter

Protokollutdrag från medlemsmöte i Bollebygds Brukshundklubb 20171012

8. Övriga frågor
Flytten
Borås BK är positiva till att vi är på deras anläggning. Bollebygds BK betalar medlemsavgiften (f.n. 120:-) för de som vill vara där. De som redan är medlemmar i Borås BK måste också anmäla det, så blir det ett nytt medlemskap.
Bollebygds BK betalar avgiften så länge vi är kvar där. Anmälan till Jill, jill.nordh@telia.com
Mötet förordade att säga ja till detta.

Diskussion angående att vi skulle ge alla agilityhinder och en container till de medlemmar som ska starta en agilityklubb och ej längre vara med i SBK.
Skulle någon i Bollebygds BK vilja träna/tävla agility, är man välkomna i deras klubb.
Synpunkten att agility inte hör hemma på en brukshundklubb, har framförts. Konstateras att flera brukshundklubbar har agility och ett bra samarbete med SAgiK.
Flera anser att frågan inte har skötts på ett bra sätt. Även om alla hinder inte är i ett skick som innebär att de kan användas på officiella tävlingar, duger de alldeles utmärkt att träna på och till inofficiella tävlingar.
Bengt kom med förslaget att vi kan låna ut agilityhindren.
Mötet förordade enhälligt att ”nya” agilityklubben får containern och dess innehåll, samt BBK svarar för transporten. Den senare kostnaden hade BBK drabbats av oavsett vad som skulle skett med containern.

Brons öde avgörs i november på kommunstyrelsemötet.

Besiktning av anläggningen blir ev. i slutet av vecka 42 eller veckan därpå.
Den andra containern lämnas till skrot. Bengt eller Göran kontaktar Skrotfrag.

Observera att de som vill träna agility kan självklart göra det i Borås som BBK medlem.
Om någon medlem har synpunkter på vad som förordades av mötet så hör av per mail till
gorannordh13@gmail.com
senast den 19 oktober 2017.

Klubbens sektorer

Bruks och Lydnad

Kontaktpersoner är:
Helen Eriksson 033-286045 och
Anna-Lena Ek  ekenannelund@gmail.som

Agility

Anna Ericson   ericsonanna@hotmail.com

Agilitysektorn finns även på Facebook Klicka här

ÖPPEN TRÄNING
● ONSDAGAR 18.30
● SÖNDAGAR 11.00
REGLER - Ingen ansvariglista. Den som vill träna skriver ut det här i gruppen med så god framförhållning som möjligt. De som vill komma på träningen kommenterar. Kom inte utan att anmäla då det blir svårt att planera med balanshinder osv. Vi turas om att ha med banor/övningar och att ansvara för banbygge.
Välkomna!

Rallylydnad

Pernilla Lundquist   pernilla.lundqvist65@gmail.com

Aktivitetstips?

Har du tips om aktiviteter på klubben? Vill du kanske anordna någonting för klubbens medlemmar?

Kontakta någon ur sektorerna, eller gå in på Bollebygds Brukshundklubbs sida på Facebook.