• Aktiviteter

Öppen träning

Tisdagar har vi öppen träning på klubben inriktad mot lydnad, bruks och rallylydnad. Alla medlemmar - nuvarande och blivande - är välkomna att komma och träna på det man känner för. Dessa dagar är även användbara för dig som vill socialträna din hund eller bara träffa hundfolk och prata en stund.

Köket är inte alltid öppet men ibland så, tisdagar 18-20 är det som oftast gäller.

Klubbens sektorer

Bruks och Lydnad

Kontaktpersoner är:
Helen Eriksson 033-286045 och
Anna-Lena Ek  ekenannelund@gmail.som

Agility

Anna Ericson   ericsonanna@hotmail.com

Agilitysektorn finns även på Facebook Klicka här

ÖPPEN TRÄNING
● ONSDAGAR 18.30
● SÖNDAGAR 11.00
REGLER - Ingen ansvariglista. Den som vill träna skriver ut det här i gruppen med så god framförhållning som möjligt. De som vill komma på träningen kommenterar. Kom inte utan att anmäla då det blir svårt att planera med balanshinder osv. Vi turas om att ha med banor/övningar och att ansvara för banbygge.
Välkomna!

Rallylydnad

Pernilla Lundquist   pernilla.lundqvist65@gmail.com

Aktivitetstips?

Har du tips om aktiviteter på klubben? Vill du kanske anordna någonting för klubbens medlemmar?

Kontakta någon ur sektorerna, eller gå in på Bollebygds Brukshundklubbs sida på Facebook.