Om klubben

Bollebygds Brukshundklubb startades 1995 och har idag ca 200 medlemmar. Vi erbjuder ett antal tävlingar under året.

Varje tisdag är det öppen träning på på klubben. Läs mer på sidan om Aktiviteter

Medlemsmöte annonseras i god tid både här på hemsidan och på Facebook.

Årsmöte hålls i februari.

Medlemskap

Man behöver vara medlem i klubben för att delta på kurser och det finns olika typer av medlemskap att välja mellan.

• Ordinarie + Förbundsavg (Helbetalande) 540 kr/år

• Ordinarie (redan medlem på annan SBK klubb) 160 kr/år
    Om du redan är medlem i lokal-/rasklubb ansluten till Brukshundklubben. Medlemskap i följande rasklubbar berättigar till Ordinarie medlemskap: Australian shepherd, Australisk cattledog, Australisk kelpie, Beauceron, Belgiska vallhundar, Berger picard, Bouvier des flandres, Boxer, Briard, Collie, korthår, Collie, långhår, Dobermann, Hollandse herdershond, Hovawart, Riesenschnauzer, Rottweiler, Schäfer, Svart terrier samt vit Herdehund.

• Familjemedlem 200 kr/år
    För att få lösa familjemedlemskap krävs en fullbetalande familjemedlem i samma klubb. Fullbetalandes medlemsnummer MÅSTE anges vid medlemsansökan. U-medlemskap gäller ej som grund för ett familjemedlemskap i brukshundklubben. En person betalar alltså "fullt pris" 520:- och andra medföljande familjemedlemmar betalar 200:-/person.

Du kan antingen bli medlem på Svenska Brukshundklubbens hemsida, ange namn, adress, postnummer, postadress samt telefon- och personnummer (alla tio siffrorna). Betala in till BG: 733-0798.